Meer dan 20 jaar vakmanschap

woning

Inrichting

De nummer een in PVC vloeren voor woninginrichting.

-Specialist in PVC vloeren -

Bij Boessenvloeren staan we garant voor een uitstekende kwaliteit. Al onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring, waardoor zij werk van de hoogste kwaliteit afleveren. Samen streven we naar perfectie en ultieme klanttevredenheid. Om onze kwaliteit hoog te houden werken we uitsluitend met de beste materialen en volgen onze medewerkers met regelmaat vak gerelateerde cursussen.

-De vele Voordelen van PVC -

Warm en stil

Elegant leisteen, klassiek steen en moderne houten planken staan allemaal prachtig in de moderne woning. Onze pvc vloeren recreëren deze geliefde stijlen voor u zonder krakende vloerplanken of het probleem van koude blote voeten.

Duurzaam & weinig onderhoud

Onze pvc vloeren zijn gemaakt om de zwaarste belastingen te kunnen weerstaan, van kinder/peuterspeelzalen, ziekenhuizen, zorginstellingen tot winkels in de hoofdstraat. Dit houdt in dat uw vloer niet versplintert, afbreekt of barst ten gevolge van zware belasting. En hij ziet er, bijna moeiteloos, altijd prima uit.

Hygiënisch en veelzijdig

In een gezinswoning, hotel, restaurant, ziekenhuis, zorginstelling of openbare ruimte is hygiëne uiterst belangrijk. Met design PVC kunnen bacteriën en vuil zich niet in barsten verstoppen en het oppervlak veegt u gemakkelijk schoon. Niet alleen dat, maar onze stijlvolle pvc vloer kan bijna elk probleem aan - van ongelukjes in de zaal tot paniek in de keuken.

Realistisch

Of het nu met de hand bewerkt hout is of natuurlijke stenen tegels, eikenhout met textuur of een terracotta effect, onze producten geven door middel van veelzijdig pvc de look en het gevoel van de natuur perfect weer. Dit betekent dat u het effect van natuurlijke, stijlvolle vloerbedekking ziet en voelt zonder de nadelen.

Betaalbaar

Die begeerde, met de hand bewerkte look kan duur zijn – en toch biedt de PVC Vloeren specialist een fantastisch natuurlijk effect tegen een uitstekende prijs. U zal verrast zijn hoe betaalbaar zulke hoogwaardige producten kunnen zijn.

Eerdere Ervaringen

Richard

Boessen vloeren is een zeer goed bedrijf dat je een goed gevoel geeft. Werken erg netjes en zijn afspraak getrouw.

5/5

KEVIN OTTEN

Goed geholpen. Netjes te woord gestaan. Ook de stalen konden we even meenemen. Erg prettig. We hebben een vloer gevonden!

5/5

Hans

Goede communicatie, netjes gewerkt, zeer mooi eindresultaat! Dit bedrijf is zeer aan te bevelen.

5/5
 

Vraag een

Bezoek Aan

Even langskomen in de showroom?
Plan dan een bezoek in!