Meer dan 20 jaar vakmanschap

Project

Vloeren

Projectvloeren van de hoogste kwaliteit.

- Projectvloeren van A t/m Z -

Naast onze bekende PVC vloeren, hebben wij onszelf ook gespecialiseerd in het leveren en leggen van kwalitatief hoogstaande projectvloeren. Samen met onze toeleveranciers , is het zelfs mogelijk om u van een compleet projectadvies te voorzien. Zo krijgt u niet alleen een garantie van 10 jaar op de ondervloer en eindvloer, maar bent u ook verzekerd van de best passende oplossing voor uw situatie.

Meer dan 20 jaar vakmanschap

Onze Werkwijze

Bij Boessenvloeren gaan we uit van uw wensen. Heeft u een voorgeschreven opdracht? Dan voeren wij deze uiteraard conform opdracht uit. Bent u nog niet zeker van uw keuze en heeft u behoefte aan een oriënterend of verdiepend gesprek? Dan komen wij graag bij u langs om vrijblijvend met u in gesprek te gaan. Samen gaan we dan op zoek naar de meest optimale vloerafwerking en/of raamdecoratie die past bij de functie van de ruimte, uw wensen en uw budget.


Wilt u alle mogelijkheden in stoffering letterlijk naast elkaar leggen? Kom dan langs in onze showroom, en ontdek en ervaar de verschillende materialen met uw eigen ogen. U bent van harte welkom!

Meer dan 20 jaar vakmanschap

Bekijk ons Portfolio

Inmiddels hebben we vele mooie en grote projecten mogen realiseren voor bekende organisaties in zowel Nederland als in het buitenland.

Zo hebben we opdrachten mogen uitvoeren voor BAS Volvo Nijmegen en Tilburg, Hospice Wijchen, Avans Hogeschool, diverse zorginstellingen in Nederland en vakantieparken en hotels door heel Europa.  

Eerdere Ervaringen

Richard

Boessen vloeren is een zeer goed bedrijf dat je een goed gevoel geeft. Werken erg netjes en zijn afspraak getrouw.

5/5

KEVIN OTTEN

Goed geholpen. Netjes te woord gestaan. Ook de stalen konden we even meenemen. Erg prettig. We hebben een vloer gevonden!

5/5

Hans

Goede communicatie, netjes gewerkt, zeer mooi eindresultaat! Dit bedrijf is zeer aan te bevelen.

5/5
 

Vraag een

Bezoek Aan

Even langskomen in de showroom?
Plan dan een bezoek in!