MEER DAN 20 JAAR VAKMANSCHAP

Kwaliteit

Klantvriendelijkheid

Kennis en kunde

de hoogste kwaliteit

Bij Boessenvloeren staan we garant voor een uitstekende kwaliteit. Al onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring, waardoor zij werk van de hoogste kwaliteit afleveren. Samen streven we naar perfectie en ultieme klanttevredenheid. Om onze kwaliteit hoog te houden werken we uitsluitend met de beste materialen en volgen onze medewerkers met regelmaat vak gerelateerde cursussen.  

 

Oplossingen op maat

In Wijchen hebben we reeds in veel winkels, bedrijven en kantoren de vloeren mogen verzorgen. In de loop der jaren zijn we erg gegroeid op de vakantiemarkt en hebben we veel expertise verkregen met het inrichten van complete vakantieparken en resorts. Ook sportscholen en zorginstellingen zijn bekend terrein voor Boessenvloeren B.V. Ons werkveld reikt inmiddels ook al verder dan de grens van ons land. Boessenvloeren werkt naast heel Nederland  ook in Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk en Tsjechië. Met een enthousiast team van zeer gedreven en vakbekwame medewerkers is alleen het allerbeste resultaat goed genoeg.

onze dienstverlening

Boessenvloeren B.V. is in 1996 opgericht door Alex Boessen. Alex en Amanda Boessen hebben het bedrijf samen gebracht waar het nu staat. Boessenvloeren is een projectinrichter, gespecialiseerd in het leveren en installeren van vloerafwerking, raamdecoratie en zonwering. Samen met de klant zoeken realiseren zij voor ieder budget een passende maatwerk oplossing.

onze partners