Meer dan 20 jaar vakmanschap

Meer over

Boessen Vloeren

Meer over Boessen vloeren.

- De Hoogste kwaliteit -

Bij Boessenvloeren staan we garant voor een uitstekende kwaliteit. Al onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring, waardoor zij werk van de hoogste kwaliteit afleveren. Samen streven we naar perfectie en ultieme klanttevredenheid. Om onze kwaliteit hoog te houden werken we uitsluitend met de beste materialen en volgen onze medewerkers met regelmaat vak gerelateerde cursussen.

Meer dan 20 jaar vakmanschap

Oplossingen Op Maat

In Wijchen hebben we reeds in veel winkels, bedrijven en kantoren de vloeren mogen verzorgen. In de loop der jaren zijn we erg gegroeid op de vakantiemarkt en hebben we veel expertise verkregen met het inrichten van complete vakantieparken en resorts. Ook sportscholen en zorginstellingen zijn bekend terrein voor Boessenvloeren B.V. Ons werkveld reikt inmiddels ook al verder dan de grens van ons land. Boessenvloeren werkt naast heel Nederland  ook in Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk en Tsjechië. Met een enthousiast team van zeer gedreven en vakbekwame medewerkers is alleen het allerbeste resultaat goed genoeg.

Meer dan 20 jaar vakmanschap

Onze Dienstverlening

Boessenvloeren B.V. is in 1996 opgericht door Alex Boessen. Alex en Amanda Boessen hebben het bedrijf samen gebracht waar het nu staat. Boessenvloeren is een projectinrichter, gespecialiseerd in het leveren en installeren van vloerafwerking, raamdecoratie en zonwering. Samen met de klant zoeken realiseren zij voor ieder budget een passende maatwerk oplossing.

Onze Partners

Eerdere Ervaringen

Richard

Boessen vloeren is een zeer goed bedrijf dat je een goed gevoel geeft. Werken erg netjes en zijn afspraak getrouw.

5/5

KEVIN OTTEN

Goed geholpen. Netjes te woord gestaan. Ook de stalen konden we even meenemen. Erg prettig. We hebben een vloer gevonden!

5/5

Hans

Goede communicatie, netjes gewerkt, zeer mooi eindresultaat! Dit bedrijf is zeer aan te bevelen.

5/5
 

Vraag een

Bezoek Aan

Even langskomen in de showroom?
Plan dan een bezoek in!