DE NUMMER ÉÉN IN PVC VLOEREN

specialist in
pvc vloeren

Boessenvloeren B.V. is specialist in het leveren en leggen van (PVC) vloeren in woningen. Samen gaan we op zoek naar de meest optimale vloerafwerking die past bij uw woning of budget.

Wilt u alle mogelijkheden in stoffering letterlijk naast elkaar leggen, dan is het ook mogelijk onze showroom te bezoeken. U bent van harte welkom na telefonische afspraak.

Kiezen voor een PVC vloer is kiezen voor een lange lijst aan voordelen. 

boessenvloeren-pvc-vloeren-eiken
boessenvloeren-pvc-vloeren-eiken
boessenvloeren-pvc-vloeren-eiken

De vele voordelen van PVC

Warm en stil

Elegant leisteen, klassiek steen en moderne houten planken staan allemaal prachtig in de moderne woning. Onze pvc vloeren recreëren deze geliefde stijlen voor u zonder krakende vloerplanken of het probleem van koude blote voeten.

Duurzaam & weinig onderhoud

Onze pvc vloeren zijn gemaakt om de zwaarste belastingen te kunnen weerstaan, van kinder/peuterspeelzalen, ziekenhuizen, zorginstellingen tot winkels in de hoofdstraat. Dit houdt in dat uw vloer niet versplintert, afbreekt of barst ten gevolge van zware belasting. En hij ziet er, bijna moeiteloos, altijd prima uit.

Hygiënisch en veelzijdig

In een gezinswoning, hotel, restaurant, ziekenhuis, zorginstelling of openbare ruimte is hygiëne uiterst belangrijk. Met design PVC kunnen bacteriën en vuil zich niet in barsten verstoppen en het oppervlak veegt u gemakkelijk schoon. Niet alleen dat, maar onze stijlvolle pvc vloer kan bijna elk probleem aan - van ongelukjes in de zaal tot paniek in de keuken.

Realistisch

Of het nu met de hand bewerkt hout is of natuurlijke stenen tegels, eikenhout met textuur of een terracotta effect, onze producten geven door middel van veelzijdig pvc de look en het gevoel van de natuur perfect weer. Dit betekent dat u het effect van natuurlijke, stijlvolle vloerbedekking ziet en voelt zonder de nadelen.

Betaalbaar

Die begeerde, met de hand bewerkte look kan duur zijn – en toch biedt de PVC Vloeren specialist een fantastisch natuurlijk effect tegen een uitstekende prijs. U zal verrast zijn hoe betaalbaar zulke hoogwaardige producten kunnen zijn.

Bezoek onze showroom

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan vrijblijvend een bezoek in, in onze showroom. We adviseren u graag.

Bekijk ons portfolio

In ons portfolio vindt u enkele voorbeelden van woningen die door Boessenvloeren onder handen zijn genomen